Le ricete, tute scrite in ruspante, le xe
sicure e provà. Basta tirare fora le pignate, métarse de bona oja e po'
...magnare de gusto.
|
Dèghene
a tuti, ma ricordeve che:
"L'ospite
xe come el pesse: dopo tri d́ el taca a spuzare." |
|
|
Alici marinà |
|
Bacalà ala Visentina |
|
Bisato in umido |
|
Cape sante al forno |
|
Calamari
col pien de carciofi |
Fritaja co i gànbari |
|
Mormore sconte sol pan |
|
Orada al forno |
Piovra in salata |
|
Pesse finto |
Salmon al salto |
|
Salmon sconto sol pan |
|
Salseta rossa |
|
Salseta zala |
|
Sepe in umido |
|
Ton de Stefano |
|
Trota ala Pacanina |
|
|
|
|
Bigoli co 'e sardele |
Bacalào |
|
Branzin al sale |
|
Cagnoleto
in umido |
|
Canastrèi al forno |
|
Fileto de pesse pèrsego da istà |
Masenete dela
nona Gina |
Paella ...nostrana |
|
Pagello inscartozà |
|
Peoci maridà co le vongole |
|
Pesse spada montanaro |
|
Risoto co le rane |
|
Salseta mora |
|
Salseta verde |
|
Sardele a scotadeo |
|
Subioti de pesse del Mestro |
|
Tortin de risi co i ganbaruni |
|