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Se
ciapa le pessarčle, se ghe cava la testa, le buele e anca el spin (ga
da vegnere du bei filetini; po' lavarle par ben e sgiozarle
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Destirare
i fileti uno in parte a staltro so na bela tecia larga (tipo quele
da forno pa'l pasticio...)
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Tajāre
fina come on velo la zeola e l'ajo e sparpajarli dessora del pesse
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Strucare
i limuni e butare el sugo sol pesse che'l ga da vegnere pena querto;
chi che vole pole métarghe insieme anca l'aseo
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Spolvarare
col parsėnbolo e co na passāda de pévaro masenā sol'ongia
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Qučrzare
co la pelicola trasparente fasendoghe sete-oto busiti co on
stecadente e métare in frigo par 3 ore
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Cavāre,
sgiozāre e sugare par ben le pessarele, butando via tuto el pocio
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Métarle
so on vassoieto, ben destirā, passarghe on fileto de oio, salare
apena e - a chi che piase, ma no xe obligatorio - spolvarare oncora
col pévaro
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Presentare
in tola co dele scorzete de naranza spanpanā in quā e in lā sora
le alici
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Magnare
tolendo su co on stecadente so na man e del pan biscoto so staltra