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Sa podė, feve curare tuto dal pessaro, ma i peoci xe mejo ca li netč in
casa, che xe pė sicuro;
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Metė sol fuogo na paela grande e fč on desfrito co ojo, meza zeola e
quatro spighi de ajo (che dopo se cava);
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Netare par primi i peoci e butarli sol desfrito;
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Dopo ver messo a
purgare le vongole, butčle anca ele in paela, po tajare a strissete
i calamari e le sepe e butarli in tecia, insieme co ganbaruni e
canastrei;
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Destacare la coa di scanpi, tajare el stomego par longo e butare tuto
in tecia;
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Assare ndare
ben el fuogo par calche minuto, po sbassarlo, zontarghe mezo bussoloto
de polpa de pomodoro, mezo goteselo de vin bianco seco e on sculiarin
de
aseo bon;
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Se ve pare che serva assč, salare ala fine;
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Cavāre e butare via, dopo verli strucā ben dal pocio, i stomeghi di
scanpi;
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In 15 - 20 minuti el conziero xe pronto;
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Cavāre i subioti on fiā al dente e butarli sola tecia, girandoli sol
conziero par on minuto;
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Se ve piase (a mi no...), infromajč pure, che nissuni se ofende e tocč el piato co
del pan fresco, ma no stč magnare le caparele di peoci...
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