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Par
quatro che magna
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1 chilo
de canastrèi in capa (se serve par antipasto). 2 chili se serve par
secondo |
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2 ramete
de parsìnbolo tridà fin |
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2 spighi
de ajo |
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2
sculieri de pan gratà |
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Calche
sculiero de oio stravergine de oliva |
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pévaro
e sale |
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Se fa
cussì: |
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Vèrzare
le cape assando tacà da na parte la bestiola *
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Lavare
par ben soto el rubineto (ghe xe sabia...)
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Fare
scotare l'ajo so l'oio fin che questo ciapa gusto
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Métare
le cape so na tecia da forno, po' - so ogni una - métare on
pizegheto de pan gratà, calche jozza del'oio insaorìo co l'ajo,
pévaro, sale e on pizegheto de parsìnbolo.
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Métare
in forno a 200 gradi par zinque minuti (no depì, senò se seca tuto...)
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Magnare
caldo
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NOTA:
chi che ga dele cape sante vode, el pole fare la stessa roba metendoghe
on paro de canastrèi so ogni capa. I xe mejo dele cape sante!
* NOTA 2: Se le
bestiole no xe fresche, no le xe tacà. Questo xe na drita del me amigo
Oscar.
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