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Quando
che se neta el bròcolo, tegnere le foje esterne
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Tajare
a tochi gorssi el bròcolo e po' farlo a fete de manco de 1
zentìmetro
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Tajare
a fete precise anca la zeola
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So
na tecia alta e larga, métare on sculiero de oio e inquerciare el
fondo co le foje del bròcolo
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Métare
zo le fete de bròcolo una tacà a staltra, senza assare busi
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Dessora
métarghe arquante dele fete de zeola, po' le olive tajà a metà,
el fromajo tajà a cubiti e spanpanare el grana (o pecorino, mejo...)
e on fià de sale e pévaro
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Da
nuovo on strato de bròcoli e po' staltra roba come prima. Se ghe ne
xe oncora, finire co un strato de bròcoli
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Butarghe
par sora el resto del'oio e el goto de vin
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Inquerciare
co on quercio pi picolo e métarghe dessora on peso, po' sarare col
so quercio justo
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Assare
sol fogo par tri quarti de ora, a lento assè...
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Spartire
da boni fradei a fete la torta che vien fora ala fine