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Tajare
a fete de on zentimetro le melanzane e, tajandoli par longo, i
zucoliti;
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Scotare
ste fete sola piastra, stando 'tenti che no le se seca massa;
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Pestare
fin el pasėnbolo;
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Fritegare
l'ajo so l'oio, come par fare el desfrito, po' butare via l'ajo;
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Ciapāre
le melanzane e i zucoliti ca ghi coto sola piastra, tajarli a
striche de on zentimetro e
farli saltare on minuto so sto ojo, spolvarandoli de parsėnbolo;
dopo, assare che se rafreda;
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Destirare
do fete de parsuto (o speck) una in parte al'altra, fasendole
sormontare de on paro de zentimetri par longo;
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pozarghe
dessora do striche de melanzana e do de zucoleto e na strica de sotileta (co ogni sotileta se fa 4 striche);
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Justare
de sale e de pévaro e involtolare sto rodoleto;
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Se
magna sųito, senza spetare altro...
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