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Cusinare
so poca aqua salà i spinaci congelà;
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Scaldare
el buro so na paela e, na volta fuso, butarghe i spinaci ben scolà
dal'aqua; I xe pronti in 5 minuti;
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Pestare
le fete de piton e, una ala volta...
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...spolvararle
de sale, pévaro e erbete in polvare;
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Destirarghe
dessora do fetine de l'afetato;
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Sora
del'afetato destirare on sculiero de spinaci;
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Sora
d'i spinaci, meza sotileta;
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Involtolare
el tuto e sarare co stecadenti, che no se spanda la sotileta (la se
fonde, cusinadola);
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Spolvarare
oncora de sale e co la polvareta;
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Intanto
metare a scotare so na paela l'ajo e la zeola, questa tajà a fete
grosse;
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Cavare
lajo e metare in tecia i rodoliti, fasendoli rosolare da tute le
parte.
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Tajare
a fetine e servire, bagnando col so sugheto.
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Par
contorno se magna el resto d'i spinaci.
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Vin
bon!