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Cavàre
tuta la carne del polastro e tajarla a dadi (no doparare tuto el
grasso se ghe n'è tanto);
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Co
tuto l'oio, la zeola, la carota e l'ajo fare on desfrito e, co' 'l
xe pronto, desfarghe drento el dado da brodo e cavare l'ajo;
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Butare
in pignata i tochi de polastro e farli saltare a fogo vivo;
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Zontare
el vin bianco e farlo svaporare par on minuto;
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Cuèrzare
e fare 'ndare vanti la cotura;
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Dopo
diese minuti butare in pignata anca i bisi co la so aqua e justare
de sale e pévaro;
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Finire
la cotura (nantri diese minuti) smissiando manco che se pole;
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I
ultimi zinque minuti descuerciare la pignata e assare che se suga el
pocio;
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Servire
belo caldo e bévare vin bianco.
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P.S.:
i me tusi, co' i ga la roba sol piato, i ghe zonta dela polvare de
curry. La sa da calziti, ma la ghe da on gusto che se ama col pocio.
Vardè valtri sa volì provare...