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Preparare
na salsa de pomodoro fasendo on bel desfrito so on poco de oio co la
zeola tajà fina e l'ajo (che dopo se cava); Assare che la salsa
ciapa gusto e la se suga par na diesena de minuti;
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Tajare
le melanzane a rondele alte 1 zentimento e scotarle so na piastra
ben calda: no le ga da brusarse, ma solo da incolorirse on fià. No
ocore sgiozarle, prima!;
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So
na tecia de vero bona da forno (pirofila, in talian) destirare on
par de sculieri dela salsa de pomodoro ca ghi preparà;
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Pozare
sol fondo dela tecia on strato de fete de melanzane, po' sporcarle
co la salsa de pomodoro, che no la sia massa;
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Passare
on giro de sale e pévaro e na spolvarada gajarda de fromajo grana
gratà;
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Tajare
a fete de 1/2 zentimentro de spessore le mozzarele, ronparle a tochi
e destirale dessora dele fete de melanzana;
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Tacare
da nuovo co le fete de melanzane e
rifare quelo che xe scrito al n. 5 e 6, finiendo co na bela
infromajada e bagnando co on filo de ojo stravergine de oliva;
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Metare
in forno belo caldo par diese minuti, fin che la mozarela la taca a
squajarse: ste 'tenti che no la se brusa, che ve toca butare via
tuto!
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Se
magna belo caldo.