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Lessare le
patate e passarle sol passaverdura, assandole po’che
le se rafreda, ma no del tuto!
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Dopo,
fare el paston come par fare i gnochi, zontando farina quanto che
serve par supare le patate;
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Zontarghe
l’ovo e justare de sale;
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Intanto
fare fondare insieme i quatro fromaji, tajà a tochiti par fare
prima, a bagnomaria, co on fià de late: ga da vegnere on paston tènaro
ma no liquido;
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Tirare
el paston de gnochi a sfoja, alta ½ zentimetro e, jutandose co on
goto, tajare d’i dischiti de 4-5 zentimetri de diametro;
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So
ogni disco métare on sculiarin del paston de fromajo:
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Incuerciare
co nantro discheto e strucare co on deo tuto torno, parché se sara:
vien fora na specie de ravioi…
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So
na pignata de aqua de bojo salà, butare sti …ravioi e tirarli
fora quando ch’i vien a gala, proprio come i gnochi.
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Fare
desfare el buro e butarghe la salvia zicolà par ben, scaldando par
on par de minuti, senza sfritegare.
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No
resta che servire col butiro e la salvia come condimento.
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N.B.:
Feve jutare dala fémena, no che la staga a vardare e po’ la ve
critica!