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LA
SERA PRIMA: Tajare a tochi el cavareto e métarlo so na terina
alta.
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tajare
a fetine 2 spighi de ajo e butarlo insieme
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tajare
a fete 1/2 zeola e butarla insieme
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butare
10 foje de salvia, oraro, basalico e timo insieme so la terina
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cuèrzare
tuto co 1/2 litro de vin bianco e col sugo del limon e smissiare
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metare
on cuercio (o dela pelicola de celofan) e assare tuta la note a
masarire.
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LA
MATINA DRIO: so na tecia da forno, scotare l'ajo so l'oio, po'
cavarlo.
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sgiozare
i tochi de cavareto, sugarli so la carta, salarli tuto torno e farli
rosolare a fogo vivo so la tecia, du minuti par parte.
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tajare
a fete a l'ingrosso staltra meza zeola e la carota e butarle so la
tecia, co staltra salvia e l'osmarin.
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bagnare
col vin restà e métare la tecia in forno a 250 gradi.
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assare
cusinare, girando ogni tanto e bagnando col so sugheto.
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co'
xe coto se magna.